aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς όλο το καλοκαίρι του 2022!

Ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς όλο το καλοκαίρι του 2022!

Μπορεί με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η βαθμολογία των ελληνικών συλλόγων στην UEFA, ο πρωταθλητής της Super League 1 να είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του αρχές Ιουλίου για το Champions League (α’ προκριματικό), όμως μέσα σε όλο αυτό, ο Ολυμπιακός έχει έναν λόγο να χαμογελά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες στην περίπτωση που κατακτήσουν φέτος τον τίτλο, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επικεφαλής σε όλες τις κληρώσεις μέσα στο καλοκαίρι!

Πιο αναλυτικά, από πάνω του βρίσκονται μόνοι οι Σαχτάρ (ή Ντινάμο Κιέβου), η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σλάβια Πράγας, ενώ έχει από κάτω του τις Κάραμπαγκ, Παρτίζαν, Μάλμε, Λουντογκόρετς, Σέριφ, Μίντιλαντ, Κλουζ, Φερεντσβάρος και άλλες.
Φυσικά ο δρόμος προς την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν θα είναι εύκολος, αφού στον 1ο γύρο θα υπάρχουν ομάδες όπως η Λεχ Πόζναν, στον 2ο η Σλόβαν και η Ζυρίχη, στον 3ο Λουντογκόρετς, Σέριφ και Απόλλων Λεμεσού, ενώ στα playoffs Παρτίζαν αλλά και Τράμπζονσπορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ