aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ολυμπιακός Πειραιώς πλησίασε τον Άλεξ Σάντρο, αλλά εκείνος δεν πείστηκε»

«Ο Ολυμπιακός Πειραιώς πλησίασε τον Άλεξ Σάντρο, αλλά εκείνος δεν πείστηκε»

Η ιστοσελίδα «torcedores» αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, αλλά τα νούμερα της πρότασης των «ερυθρολεύκων» και το πρότζεκτ τους δεν έπεισαν τον 32χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Οι Πειραιώτες δεν ήταν οι μόνοι, αφού το ίδιο πράγμα έκανε και η Λιλ, αλλά απορρίφθηκε για τους ίδιους λόγους. Πιο πολλές πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει η Φλαμένγκο, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως μένει ελεύθερος ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και να τον κάνει δικό της. Για να συμβεί πάντως αυτό θα πρέπει κι εκείνος να ρίξει αρκετά το κασέ του.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Ιταλία όπου βρίσκεται και η οικογένειά του και είναι πολύ χαρούμενοι, όμως μέχρι στιγμής δεν τον έχει πλησιάσει κάποια ομάδα από κει.

Ο Άλεξ Σάντρο βρίσκεται στην Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την Πόρτο αντί 28 εκατ. ευρώ ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής και με την εθνικής Βραζιλιάς με την οποία έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές.

Φέτος, με τους «μπιανκονέρι» πραγματοποίησε 37 συμμετοχές, δίνοντας δύο ασίστ, σε 2.605 αγωνιστικά λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ