aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Μουρίνιο θέλει Παπασταθόπουλο στην Ρόμα»

«Ο Μουρίνιο θέλει Παπασταθόπουλο στην Ρόμα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «τζιαλορίσι» δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι μετά την κατάρρευση απέναντι στην Γιουβέντους, ο Μουρίνιο δεν είχε καμία διάθεση να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές του.

Ο 58χρονος τεχνικός πάντως έχει όλη την στήριξη της διοίκησης, η οποία είναι αποφασισμένη να ενισχύσει το ρόστερ προκειμένου η ομάδα να μπει ξανά σε μονοπάτια επιτυχιών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Express» αλλά και η «corrieredellosport», ο Μουρίνιο έχει εντοπίσει ήδη τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της Ρόμα.

Ο Πορτογάλος κόουτς φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Το συμβόλαιο του 33χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 με τους Πειραιώτες, ωστόσο όπως τονίζουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο Μουρίνιο θα πιέσει τους διοικούντες την Ρόμα για την απόκτηση του σύντομα.

Από την πλευρά του ο «Sokratis» γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Τζένοα και Μίλαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ