aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Κατελάρης πιέζει για να πάει στον Παναθηναϊκό»

«Ο Κατελάρης πιέζει για να πάει στον Παναθηναϊκό»

Συνεχίζονται τα ελλαδικά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φάνο Κατελάρη της Ομόνοιας. Η ελλαδική ιστοσελίδα to.10.gr «σκαλίζει» τα δεδομένα και αναφέρεται  στις λεπτομέρειες της πρότασης του Παναθηναϊκού την οποία η Ομόνοια αρνήθηκε.

Παράλληλα στέκεται στην επιθυμία του Κατελάρη, που σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι δεν έχει τις δυνατότητες να ικανοποιήσει οικονομικά κάποια ομάδα για να πάρει παίκτης. Το έχει δηλώσει, άλλωστε και ο Νίκος Νταμπίζας στις συνεντεύξεις Τύπου.

Είναι και μία τακτική του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού να εξαντλεί κάθε περιθώριο για να πάρει έναν παίκτη χωρίς κόστος. Κι αν δεν μπορεί, πάει γι’ άλλα… Η πρόταση που έκανε το «τριφύλλι», πάντως, στον κυπριακό σύλλογο δείχνει και την αδυναμία του συλλόγου. Πάντα, βέβαια, αναφερόμαστε με όσα κυκλοφορούν στο μαρτυρικό νησί.

Οι Κύπριοι το απόγευμα έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μία προσφορά για… μελλοντικά οφέλη για την Ομόνοια. Και την χαρακτήριζαν υποτιμητική για την αξία του ποδοσφαιριστή. Εφόσον είναι ειλικρινείς, δεν έχουν και τόσο άδικο… Δείχνει, παράλληλα, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός. Κάποιες πηγές στην Κύπρο, λοιπόν, ανέφεραν ότι οι «πράσινοι» πρότειναν αρχικά να πάρουν ελεύθερο τον παίκτη με ποσοστό μεταπώλησης 30%-35%. Είναι μία τακτική που τη συνήθιζε ο Νταμπίζας, αλλά αυτή περισσότερο αφορούσε παίκτες που δεν υπολογίζονταν στις ομάδες τους. Ο Κατελάρης, αντίθετα, για τη διοίκησης της Ομόνοιας θεωρείται ένα αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο.

Το άλλο σενάριο που φέρεται να αντλεί την πληροφόρησή του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει προτείνει 150.000 ευρώ όταν παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Γιουρόπα Λιγκ) κι άλλες 150.000 ευρώ από το μπόνους μίας νίκης που θα σημειώσει στον όμιλο. Με τα έως τώρα δεδομένα, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2021… Επίσης, ο Παναθηναϊκός φέρεται να πρότεινε και δύο δανεικούς ποδοσφαιριστές. Όπως και να έχει, η πρόταση δεν έγινε δεκτή. Η υπόθεση, πάντως, δεν έχει κλείσει. Ο Κατελάρης θέλει να έρθει στην Αθήνα και πιέζει όσο μπορεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το πώς κι αν θα επανέλθει ο Παναθηναϊκός είναι άγνωστο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ