aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ιταλός Βαλέρι διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Ιταλός Βαλέρι διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

O Ιταλός Πάολο Βαλέρι από τη 2η κατηγορία της UEFA θα είναι διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Έλληνες οι βοηθοί, ο Φάμπρι στο VAR…

Ιταλική σφυρίχτρα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο γήπεδο της Τούμπας. Εκλεκτός της ΚΕΔ ο 47χρονος Πάολο Βαλέρι, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA (δύο κάτω από την Elite), όπως και ο Μίκαελ Φάμπρι που θα βρίσκεται στο VAR. Σε αντίθεση με προηγούμενα ντέρμπι, αυτή τη φορά θα υπάρχουν Έλληνες βοηθοί και συγκεκριμένα οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, 4ος ο Διαμαντόπουλος και AVAR ο Μπουξμπάουμ.

Πριν τρία χρόνια ο Βαλέρι είχε βρεθεί στο Βασιλεία-ΠΑΟΚ 0-3 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η τελευταία φορά που διηύθυνε αγώνα ευρωπαϊκών ομίλων ήταν πριν μία δεκαετία. Σε ό,τι αφορά τον Φάμπρι, σφύριξε το καλοκαίρι το Άρης-Αστάνα 2-1, ενώ τον περασμένο Γενάρη είχε βρεθεί ξανά στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 και πριν 1,5 χρόνο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 στο Κύπελλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Καραντώνης θα βρεθεί στο Αστέρας-Ολυμπιακός με VAR τον Κουμπαράκη, ο Κουτσιαύτης στο Παναθηναϊκός-Βόλος (VAR ο Τζοβάρας), ο Σιδηρόπουλος στο Λαμία-Παναιτωλικός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Αγγελάκης στο ΠΑΣ-ΟΦΗ (VAR ο Μανούχος), ο Ευαγγέλου στο Απόλλων-Ιωνικός (VAR ο Παπαπέτρου) και ο Περράκης στο Ατρόμητος-Άρης (VAR ο Φωτιάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ