aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Χιμένεθ το φαβορί, στα υπόψη και ο Κρίστιανσεν

Ο Χιμένεθ το φαβορί, στα υπόψη και ο Κρίστιανσεν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης καθώς υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο της ΑΕΚ μετά και την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον οι ιθύνοντες της ΑΕΚ «τρέχουν» τις εξελίξεις για τον διάδοχο του Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων. Ο Ισπανός προπονητής που οδήγησε πέρυσι την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι, είναι χωρίς ομάδα και προβάλει αυτή την στιγμή ως το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να είναι έτοιμος για την επιστροφή στους κιτρινόμαυρους και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις ακόμα και μέσα στην διάρκεια της μέρας. Έχουν άλλωστε γίνει επαφές με την πλευρά του Ισπανού τεχνικού κι αυτό λέει πολλά αναφορικά με την επιθυμία της Ένωσης για επιστροφή του Χιμένεθ.

Ακούστηκε επίσης και το όνομα του Δανού τεχνικού, Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο φαβορί είναι ο Μανόλο Χιμένεθ κι εκεί φαίνεται πως έχουν εστιάσει τις προσπάθειες τους οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων, στις διαπραγματεύσεις δηλαδή με τον Ισπανό τεχνικό.

Όπως προαναφέραμε οι εξελίξεις «τρέχουν» άμεσα για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Ένωσης και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση των κιτρινόμαυρων, αναφορικά με τον νέο προπονητή του δικέφαλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ