aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Μπελούτσι αποχώρησε από τη Νιούελς, αλλά συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 38 του

Ο Μπελούτσι αποχώρησε από τη Νιούελς, αλλά συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 38 του

Την αποχώρηση του Φερνάντο Μπελούτσι ανακοίνωσε η Νιούελς Ολντ Μπόις! Ο Αργεντινός μαέστρος που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αποχωρεί μετά από δέκα μήνες από τον σύλλογο στον οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Μπελούτσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας με τη φανέλα της Νιούελς, κατακτώντας το 2004 το πρωτάθλημα. Κάτι που δεν έχουν ξεχάσει στην αργεντίνικη ομάδα και το ανέφεραν στο αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα, παρέα με ορισμένες πανηγυρικές φωτογραφίες του πλέον 38χρονου.

Παρότι ο Μπελούτσι έχει μεγαλώσει δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφού αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά τη Νιούελς, ο Ολυμπιακός Πειραιώς τον απέκτησε το 2008 με 7,4 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια τον πούλησε στην Πόρτο. Αγωνίστηκε επίσης σε Τζένοα, Μπούρσασπορ, Κρουζ Αζούλ, Σαν Λορέντσο και Λανούς, πρωτού επιστρέψει τον περασμένο Φεβρουάριο στη Νιούελς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ