aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Αραούχο και η non-stop δουλειά για την επιστροφή

Ο Αραούχο και η non-stop δουλειά για την επιστροφή

Την περίοδο που διανύουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ απολαμβάνει μέρες ξεκούρασης μετά από την ονειρική σεζόν του νταμπλ γεμίζοντας μπαταρίες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στα τέλη του Ιουνίου, ενώ όσοι παίκτες έχουν κληθεί στις Εθνικές τους ομάδες -που δεν είναι και λίγοι- ενσωματώνονται στις προπονήσεις των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων για τις υποχρεώσεις που έχουν το επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή στην Ισπανία για τον Σέρχιο Αραούχο δεν υπάρχει διακοπή, παρά μόνο σκληρή δουλειά…

Ο «Τσίνο» μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε απαραιτήτως να υποβληθεί σε μηνίσκο και οπίσθιο χιαστό άφησε τις πατερίτσες και ήδη έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η αποκατάστασή του κυλάει ομαλά με τον ίδιο να δουλεύει εντατικά, προσεκτικά και με μεγάλη προσήλωση όπως φαίνεται και στα social media με στόχο να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο αν όλα πάνε καλά.

Ο Αραούχο ακολουθεί στην Ισπανία το πρόγραμμα αποκατάστασης πιστά υπό τις οδηγίες της personal trainer Μπελίντα Ολίβα, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανεβάζει η ίδια στο Instagram. Τη συγκεκριμένη personal trainer ο Αραούχο την είχε εμπιστευτεί και το περσινό καλοκαίρι για να έρθει πανέτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και πρόπερσι τέτοια περίοδο όταν βρισκόταν σε φάση αναμονής για την επιστροφή του στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή.

Το μόνο που τον απασχολεί είναι να γυρίσει στα γνωστά του στάνταρ όπως τον είδαμε τη φετινή σεζόν στον νέο ρόλο που του έδωσε ο Αλμέιδα αποτελώντας κομβικό κρίκο στη αλυσίδα για την κατάκτηση του νταμπλ. Και η δεύτερη σεζόν της ομάδας στην OPAP Arena, με μεγάλα κίνητρα όπως η διατήρηση στην κορυφή και η συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δεδομένα ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξή του για να τα δώσει ξανά όλα με την κιτρινόμαυρη φανέλα όταν με το καλό θα έχει αφήσει οριστικά πίσω τον τελευταίο τραυματισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ