«Ο ΑΠΟΕΛ και ο Χριστοδουλόπουλος,η τσέπη του Πετρίδη είναι large»

Είναι μερικά δημοσιεύματα στην Ελλάδα που σε κάνουν να… πετάξεις το πληκτρολόγιο

Είπαμε, στις μετεγγραφικές περιόδους ο καθένας βγάζει την γλώσσα του… περίπατο ή αρπάζει ένα πληκτρολόγιο και γράφει ότι του κατέβει στο νου. Δεν εξηγείται αλλιώς το παρασκηνιακό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» το οποίο αναδημοσιεύεται και στον ηλεκτρονικό Τύπου. Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρεται στο μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα ο 34χρονος εξτρέμ δεν είναι αρνητικός να φύγει από την Αθήνα και λέει πως στην Κύπρο «πετάνε τη σκούφια τους για τον Χριστοδουλόπουλο». Και αφού ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι «large», όπως τον χαρακτηρίζουν «γεννήθηκε» το μετεγγραφικό σενάριο ΑΠΟΕΛ – Χριστοδουλόπουλος. Από το πουθενά, δηλαδή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Επέστρεψε υγιής! Το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Έξι μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και κοιτώντας πλέον προς τα 34 χρόνια ζωής! Αλήθεια, τι λέει η επόμενη μέρα για τον παίκτη που παίρνει σχεδόν 4 κατοστάρικα και δεν είναι στα αρχικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς μια και εσχάτως ξεπετάγεται και ο Λοβέρα;

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, ο Χριστοδουλόπουλος και η φαμίλια του δε θα ήθελαν να αποχωριστούν την Ελλάδα και κυρίως την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Πάπουτσος στο «Goal»: Η απαίτηση των διαιτητών για το τέλος της αποχής

Γνωρίζει και ο ίδιος πως πλέον ο ρόλος του στον Ολυμπιακό είναι συμπληρωματικός. Ακόμη συνάντηση, μήτε τηλεφώνημα έχει γίνει. Πάντως, στην Κύπρο πετάνε τη σκούφια τους για τον Χριστοδουλόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης του ‘χει αδυναμία και η τσέπη του είναι large! Λέτε;».

Διαβάστε επίσης: Στον «πάγο» Απόλλων – ΑΠΟΕΛ και αλλά τρία ματς, πότε τελειώνει η αποχή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ