aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού στην προπόνηση!

«Ντου» οπαδών του Παναθηναϊκού στην προπόνηση!

«Επίσκεψη» από οργανωμένους οπαδούς περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. Περίπου 40 φίλαθλοι του τριφυλλιού ανέβηκαν στο Κορωπί, διαμαρτυρόμενοι σε έντονο ύφος για τις τραγικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα το σοκ από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο.

Ουδείς ξέφυγε από τα «μπινελίκια» των οπαδών, οι οποίοι ήταν εξαγριωμένοι για τα όσα συμβαίνουν στους πράσινους, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκαν οι Ιμπάρμπο, Ζέκα και Κουτρουμπής. Επιτέθηκαν φραστικά σε όλους με «γαλλικά», ενώ κάποιοι εξ’ αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς τον Κολομβιανό.

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν είναι φυσιολογικά. Δεν ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά θα περιμένουμε να δείξεις τη δουλειά σου και θα σε κρίνουμε…» είπαν προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν είναι φυσιολογικά. Δεν ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά θα περιμένουμε να δείξεις τη δουλειά σου και θα σε κρίνουμε…» είπαν στο νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ