aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτέμης για Λουτσέσκου: «Δεν βοηθά το ελληνικό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να χωρίσει τη χώρα στα δύο»

Ντέμης για Λουτσέσκου: «Δεν βοηθά το ελληνικό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να χωρίσει τη χώρα στα δύο»

Την τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League΄και τα όσα έγιναν στα ελληνικά γήπεδα, σχολίασε μέσα από την εκπομπή Monday FC της Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στάθηκε στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο.

Παράλληλα, σχολίασε με καυστικό τρόπο τις αναφορές που κάνει συχνά-πυκνά ο Ρουμάνος προπονητή του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αυτές οι δηλώσεις του κάνουν κακό τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στην ίδια την ομάδα του.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό:

«Άκουσα πάλι κάτι δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι τον κυνηγάει η Αθήνα. Ακούμε τώρα δηλώσεις του Μίτσελ και του Αλμέιδα, που χαίρεσαι να τους ακούς μετά από ντέρμπι, τον Γιοβάνοβιτς εντάξει, γιατί (να κάνει τέτοιες δηλώσεις);

Δεν το βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λουτσέσκου καθόλου. Άλλο το τι έγινε στην Τρίπολη και άλλο αυτό. Που κολλάει να μιλήσει για διαιτησία στο Βόλος – ΠΑΟΚ; Κάνει τεράστιες προσπάθειες να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο. Δηλαδή, όχι!

Μαζεύτηκαν οι τρεις της Αθήνας που είναι κολλητάρια για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ, εδώ οι τρεις της Αθήνας δεν βρίσκουν χρόνο να τα βρουν μεταξύ τους και τσακώνονται μεταξύ τους. Θα μαζευτούν όλοι να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ. Όταν διεκδικούν τέσσερις το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.

Να τελειώνει το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3 και να ακούς τον Μίτσελ και τον Αλμέιδα και να λες τι ωραία τα είπανε. Τι θα ακούγαμε αν είχαμε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3. Εμείς εδώ όταν γίνεται κάτι εξόφθαλμο το λέμε.

Όταν κάτι λέει ο Λουτσέσκου ψάχνεις να βρεις τι έγινε, που αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. Λες κάτσε θα δω το ματς σε αργή κίνηση και ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Κάνει κακό στην ομάδα του.

Είναι τύπου μου έκλεψαν ένα πρωτάθλημα ή ένα Κύπελλο και κάθομαι το λέω όλα τα χρόνια για τότε. Δηλαδή η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κάνουν επίθεση στον ΠΑΟΚ. Είναι φιλαράκια δηλαδή και μαζευτήκαν;

Αδικεί και τον εαυτό του ένας τόσο καλός προπονητής να κάθεται να ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Φυσικά να ασχοληθεί, αλλά υπάρχει διοίκηση να ασχοληθεί με αυτά, ας μιλάμε για ποδόσφαιρο. Βόλος – ΠΑΟΚ να μιλήσει πάλι ο Λουτσέσκου για τη διαιτησία. Θέλουμε να δούμε playoff, το πρωτάθλημα είναι τέλειο φέτος. Με τέτοιες δηλώσεις παράγουμε βία, δεν πρέπει να γίνονται τι να κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ