aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτέμης: «Εάν γυρνούσα πίσω τον χρόνο πάλι θα σταματούσα για να γίνω πρόεδρος στην ΑΕΚ»!

Ντέμης: «Εάν γυρνούσα πίσω τον χρόνο πάλι θα σταματούσα για να γίνω πρόεδρος στην ΑΕΚ»!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τοποθετήθηκε και για το διάστημα που ήταν στην προεδρία της ΑΕΚ.

Ο Νικολαϊδης μιλώντας στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ρωτήθηκε για αρκετά ζητήματα. Για τον χειρισμό της ΑΕΚ στο θέμα με τον οπαδό και τη φωτοβολίδα και το αν το βλέπει ως δική του δικαίωση, είπε: «Πολύ καλά έκανε η ΑΕΚ, το αυτονόητο έκανε και μπράβο της. Είναι απόπειρα δολοφονίας: ασυνείδητα ή ενσυνείδητα, είναι τραγικό. Εννοείται ότι δεν πρέπει να ξαναμπεί στο γήπεδο, συγγνώμη…».

Όταν του ζητήθηκε να πει αν θα έπαιζε σε άλλη ελληνική ομάδα ή σκόπευε να παραμείνει στον Απόλλωνα Αθηνών εάν δεν είχε πάει στην ΑΕΚ επισήμανε: «Είχε γίνει μία ερώτηση όταν έπαιζα μπάλα και είχα απαντήσει σε συνέντευξη. Είχα πει ότι η μόνη ομάδα που θα το σκεφτόμουν να παίξω μπάλα θα ήταν ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν θα έπαιζα».

Σχετικά με το κατά πόσον μετάνιωσε για την απόφασή του να αποσυρθεί στα 31 του ώστε να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ: «Είχα χρόνια ακόμα μπροστά, εννοείται. Ήμουν στην καλύτερή μου φάση στην Ισπανία και εάν γυρνούσα πίσω τον χρόνο το ίδιο θα έκανα και πάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ