aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτέμης: «Αν ήμουν ο Μάνταλος, θα έφευγα από την ΑΕΚ»

Ντέμης: «Αν ήμουν ο Μάνταλος, θα έφευγα από την ΑΕΚ»

Την απορία του για την αντιμετώπιση που έχει ο Πέτρος Μάνταλος από μερίδα φίλων της ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA ο πρώην άσος και πρόεδρος χαρακτήρισε ανεξήγητα άδικη την κριτική που δέχεται ο νυν αρχηγός και δεν δίστασε να πει ότι ο ίδιος θ’ αποχωρούσε αν το βίωνε σε αυτό τον βαθμό.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Μάνταλος δεν παίζει. Δεν υπάρχει κανείς να ενώνει την άμυνα με την επίθεση σαν τον Μάνταλο. Είναι εξωπραγματικό αυτό, όχι προπονητικά, η αντίδραση του κόσμου, αυτά που ακούμε για τον Μάνταλο. Λες και δεν ξέρει κανείς μπάλα από τους προπονητές και από εμάς που λέμε ότι κάποιοι είναι καλοί παίκτες.

Αυτό ψυχολογικά μπορεί να επηρεάζει τον Μάνταλο χρόνια τώρα. Τι να κάνει κάποιος παίκτης για να αποδείξει ότι είναι καλός. Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ. Θα έφευγα, να έκανε κάτι τέτοιο σαν τον Πέλκα. Έπρεπε να φύγει να πάρει λίγο αέρα. Για κάποιο λόγο όταν χάνει η ΑΕΚ πρέπει να φταίει ο Μάνταλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ