aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτεμπούτο με το δεξί ο Γρηγορίου, σπουδαίο «διπλό» Ιωνικού στη Λαμία και… φωτιά στην ουρά!

Ντεμπούτο με το δεξί ο Γρηγορίου, σπουδαίο «διπλό» Ιωνικού στη Λαμία και… φωτιά στην ουρά!

Τεράστιο… διπλό και ανάσα για τον Ιωνικό! Οι Νικαιώτες αποχώρησαν νικητές (0-2) από την έδρα της Λαμίας, στη μεγάλο ντέρμπι παραμονής για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να πραγματοποιεί ντεμπούτο με το… δεξί στον πάγκο τους, κόντρα μάλιστα στην πρώην ομάδα του.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη -και δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα- για τους «κυανόλευκους» μετά τις 5 Νοέμβρη, όταν είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ και πάλι εκτός έδρας, εκείνη τη φορά επί του ΟΦΗ. Έτσι, εάν και παρέμειναν ουραγοί, πήγαν στο -1 από τη Λαμία και στο -2 από τον Λεβαδειακό, με τη μάχη της παραμονής να φουντώνει για τα καλά!

Η ομάδα του Γρηγορίου πέτυχε και τα δύο της τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, αμφότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το 0-1 έγινε με αυτογκόλ του Μπεχαράνο στο 19′ και το 0-2 στο 44′ με τον Βαλεριάνο (πρώτο γκολ για τον Έλληνα αριστερό μπακ μετά το 2015).

Να σημειωθεί ότι προς το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Βέργος έπεσε στο έδαφος λόγω ζάλης. Μόλις σηκώθηκε, μεταφέρθηκε αμέσως στο ασθενοφόρο, με τα νεότερα νέα να είναι ευτυχώς καθησυχαστικά. Συγκεκριμένα, η νευρολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή. Παράλληλα, δεν ζαλίζεται, θυμάται πράγματα, ενώ θα υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο της πόλης.

Προβλήματα και για τους φιλοξενούμενους, με τους Γούλερι (τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο) και Φαντιγκά να γίνονται αναγκαστική αλλαγή και τον Σεμπά να συνεχίζει με ένεση, ύστερα από χτύπημα στη μέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ