aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝτεμπούτο για τον Χρήστο Κουρφαλίδη στην 11άδα της Κάλιαρι: Ποιος είναι ο 19χρονος χαφ!

Ντεμπούτο για τον Χρήστο Κουρφαλίδη στην 11άδα της Κάλιαρι: Ποιος είναι ο 19χρονος χαφ!

Στην Ευρώπη, πέρα από τους… γνωστούς, έχουμε και αρκετούς πιτσιρικάδες Έλληνες, που προσπαθούν να κάνουν καριέρα!

Παίκτες, δε, που δεν τους είδαμε ποτέ σε top επίπεδο στο πρωτάθλημά μας και μετακινήθηκαν στο εξωτερικό κατευθείαν από τα Τοπικά. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Κουρφαλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί απόψε (15/12) το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Κάλιαρι, στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Τσιταντέλα!

Ο Κουρφαλίδης είναι αρχηγός της ομάδας Νέων του συλλόγου από τη Σαρδηνία, μετρώντας φέτος 11 συμμετοχές στην Primavera 1 -με τρεις ασίστ- και άλλες δύο στο Coppa Primavera. Ο Βάλτερ Ματζάρι, λοιπόν, έκρινε σήμερα πως ήρθε η ώρα για την «πρώτη» του 19χρονου με τους «μεγάλους».

Όσο για το ποιος είναι ο πιτσιρικάς, η Κάλιαρι τον απέκτησε το 2018 από τον Μακεδονικό Λητή. Ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας Κ-17!
Το 2019 η Κάλιαρι τον έδωσε δανεικό στη Φότζια. Για να δούμε αν η αποψινή του συμμετοχή σημαίνει πως θα τον δούμε σύντομα και σε αγώνα για τη Serie A…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ