aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Νιούκαστλ και Άρσεναλ θέλουν τον Σισέ – Στα 14,5 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

«Νιούκαστλ και Άρσεναλ θέλουν τον Σισέ – Στα 14,5 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Στη λίστα ακόμα μίας αγγλικής ομάδας έχει μπει ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ, καθώς όπως υποστηρίζει με αποκλειστικές της πληροφορίες η «Sun».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Νιούκαστλ είναι η νέα ενδιαφερόμενη για την απόκτηση του παίκτη μετά την Άρσεναλ και μάλιστα μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι εμφανίσεις του 26χρονου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τις οποίες έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του.

Το ποσό που συζητείται είναι κοντά στα 14,5 εκατ. ευρώ και οι «οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ανοιχτοί για μια πιθανή συμφωνία με αυτούς τους όρους», για τον παίκτη που αναδείχθηκε και βασικός κεντρικός αμυντικός στην καλύτερη ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής του τουρνουά.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή την περίοδο, η Νιούκαστλ στοχεύει και στην απόκτηση του Ντιέγκο Κάρλος από τη Σεβίλλη για τον οποίο αναμένεται να δαπανηθούν περί τα 30 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ