aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝικολογιάννης: «Απόλυτη η εκτίμηση της διοίκησης στον Γιοβάνοβιτς»

Νικολογιάννης: «Απόλυτη η εκτίμηση της διοίκησης στον Γιοβάνοβιτς»

Το κλίμα σχετικά με το θέμα παραμονής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε ότι η διοίκηση του τριφυλλιού έχει απόλυτη εκτίμηση στη δουλειά του Ιβάν Γιοβανοβιτς και οι πιθανότητες για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι συντριπτικά υπέρ αυτής.

Υπογράμμισε, μάλιστα, ως εκτίμηση, πως ακόμη και στο τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός να είναι 5ος στην τελική βαθμολογία το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να παραμείνει, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει συνάντηση των δύο πλευρών για το ζήτημα καθώς η αρχική συμφωνία και επιθυμία του προπονητή είναι αυτό να συμβεί στο τέλος της σεζόν.

Σχετικά με το τι αφουγκράζεται από την πλευρά του Γιοβάνοβιτς για το θέμα σχολίασε πως «δεν νομίζω να μην θέλει να παραμείνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ