aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νικολάου ο νεότερος Έλληνας σκόρερ

Η βραδιά άρχισε εφιαλτικά για τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος στο 18ο λεπτό του αγώνα με την Μπαρσελόνα στο «Καμπ Νόου» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σίλβιο Προτό και έκανε το 1-0 για τους Καταλανούς. Παρ’ όλα αυτά, ο 19χρονος αμυντικός έγραψε τ’ όνομά του με «χρυσά» γράμματα και πέτυχε κάτι που θα έχει να το θυμάται για πάντα. Και ποιος ξέρει, μπορεί το ρεκόρ του να κρατήσει για πολλά χρόνια, όπως συνέβη και με τον προκάτοχό του.

Ο Νικολάου με το υπέροχο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ στο 89ο λεπτό, έγινε ο νεότερος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπερνώντας τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο νεαρός στόπερ των Πειραιωτών, είναι 19 ετών και δύο μηνών (γεννημένος τον Αύγουστο του 1998), ενώ ο Σεϊταρίδης όταν σκόραρε στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ το Μάρτιο του 2001, ήταν 19 ετών και 9 μηνών. Τότε, ο αγώνας ήταν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ