aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝικολακόπουλος: «Απίθανο να συνεχίσει ο Σεμέδο στον Ολυμπιακό»

Νικολακόπουλος: «Απίθανο να συνεχίσει ο Σεμέδο στον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μία εβδομάδα, πραγματικά, πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, αφού έχει το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πάνω από όλα αυτό προέχει. Από εκεί θα κριθεί, ίσως και από το πρώτο ματς, αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στους ομίλους του europa League. Την Πέμπτη είναι το ματς και στον Ολυμπιακό περιμένουν η ομάδα να επιστρέψει στα καλά της», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα δούμε και τις επιλογές του Πέντρο Μαρτίνς, καθώς όπως φαίνεται θα αλλάξει πάνω από το μισό αρχικό σχήμα που απέτυχε στη Βουλγαρία να πάρει την πρόκριση στο Champions League. Εκτός ο Μπα λόγω της αποβολής του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, με πρώτη την επικείμενη μεταγραφή του Ρόνι Λόπες: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Πριν από λίγο ο Ρόνι Λόπες ξεκίνησε το ταξίδι του για την Πορτογαλία, αναμένεται σε μία ώρα και κάτι στην Ελλάδα. Θα αποτελέσει την 7η φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού.

5η σπουδαία κίνηση μετά από εκείνες των Ονιεκούρου, Τικίνιο, Βατσλίκ και Κούντε. Να μην ξεχάσουμε τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε πετύχει ένα πολύ χρήσιμο γκολ αν ο Χασάν και ο Βαλμπουενά δεν είχαν τα χειρότερα πέναλτι στις καριέρες τους».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε: «Και κάπως έτσι θα φτάσουμε τις δέκα μεταγραφές, αφού ψάχνει για δύο μπακ χαφ και πιθανόν και κεντρικό αμυντικό, αφού ο Σεμέδο θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γουλβς, η οποία έχει πάρει ήδη τον Σα και τον Ποντένσε από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι θα φτάσει τις 10 μεταγραφές, ή θα τις ξεπεράσει με κάποια ταλέντα. Θα ήταν πιο ιδανικό για τον Ολυμπιακό να έβρισε ένα αριστεροπόδαρο αμυντικό, που θα μπορεί να παίζει στόπερ και αριστερό μπακ. Ώστε να εξυπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες αν παραστεί ανάγκη για τον Μαρτίνς. Θα ήταν μία καλή συγκυρία για τον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε ο Λόπες: «Ήταν μία μεταγραφή που ήταν κατά τη γνώμη μου ο Ρόνι Λόπες, γιατί μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη (θα επιστρέψει Ιανουάριο-Φεβρουάριο) ο Ολυμπιακός είχε φανερό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Ο Ρόνι Λόπες μπορεί να δώσει λύση, τόσο παίζοντας στα άκρα όσο και στον άξονα. Γιατί μην ξεχνάμε και ο Βαλμπουενά έχουν περάσει τα χρόνια, είναι για κάποιες συμμετοχές πιο ειδικές. Θα έπρεπε να καλυφθεί οπωσδήποτε αυτό το κενό. Με αυτή την έννοια, επειδή είναι ένας ποιοτικός παίκτης με το καλό αριστερό πόδι, ήταν μία απαραίτητη μεταγραφή και δεν ήταν προσθήκη ποιότητας».

Για τα ιταλικά δημοσιεύματα για την φημολογούμενη επιστροφή του Μανωλά στην Ελλάδα για τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Από τον Ολυμπιακό έχει τονιστεί ότι η μεταγραφή του Μανωλά δεν μπορεί να γίνει. Την ίδια στιγμή, για 3η μέρα ο ιταλικός Τύπος προβάλλει πολύ έντονα το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό, είμαστε υποχρεωμένοι να το παρακολουθούμε και παράλληλα να υπογραμμίζουμε πως είναι 2η φορά φέτος το καλοκαίρι τονίζεται ότι δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή αυτή τη στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ