aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νικητής στο παρά…10 με Βιδάλ ο ΠΑΣ

Ο Βιδάλ με… φωτοβολίδα στο 80’, έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΟ Κασσιόπη με 1-0, φέρνοντάς τον προσωρινά στην τρίτη θέση με επτά βαθμούς.

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, η ΑΟ Κασσιόπη φιλοξένησε στο ΕΑΚ Κέρκυρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι με δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές βρίσκονταν στην 13η θέση με τρεις βαθμούς την ώρα που ο ΠΑΣ ήταν στην έβδομη με τέσσερις.

Το πρώτο ημίχρονο, ήταν στείρο για τις δύο ομάδες χωρίς να υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ των δύο ομάδων. Στην επανάληψη ωστόσο η Κασσιόπη μπήκε πιο δυνατά προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την έδρα, αλλά δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο.

Αντ’ αυτού, οι Γιαννιώτες βρήκαν το πολυπόθητο γκολ. Στο 80’ ο νεαρός Βραζιλιάνος Βιδάλ, ελίχθηκε εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αραμπατζή. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε με τις δυο ομάδες να έχουν από μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν.

Ο Ζάιρο στο 85 για τον ΠΑΣ και ο Τουράμ στο 89’ αστόχησαν με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Πετράκη να παραμείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (Κοντός 84′ ), Ιωάννου, Ζορμπάς (Γεωργακόπουλος 76′), Γκομές, Ντουαλά (Χιντζίδης 65′), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο (Κούτρης 90′), Ναδάλες, Κοζορώνης (Γαρουφαλιάς 73′), Γιάκος, Σκόνδρας, Μαμπουλού (Βιδάλ 52′)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ