aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέος ρόλος για τον Διονύση Χιώτη στην ΑΕΚ Αθηνών

Νέος ρόλος για τον Διονύση Χιώτη στην ΑΕΚ Αθηνών

Η άφιξη του επιτελείου του Ματίας Αλμέιδα φέρνει ανακατατάξεις στην ΑΕΚ. Ο Κάρλος Ρόα ανέλαβε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, θέση την οποία τα τελευταία χρόνια είχε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Ο παλαίμαχος Έλληνας γκολκίπερ συνεχίζει στην ΑΕΚ και περνάει προπονητής των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Β΄.

Νέο πόστο και για τον Διονύση Χιώτη ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης των τερματοφυλάκων των Ακαδημιών. Η ΑΕΚ προχωράει ένα συνολικό πλάνο που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες ειδικά για τους γκολκίπερ, βάσει του οποίου θα δουλεύουν όλοι οι υπεύθυνοι στα διάφορα τμήματα υπό την επίβλεψη και τη καθοδήγηση του Διονύση Χιώτη. Αυτός θα έχει στο τέλος της διαδικασίας συνεργασία με το Χρυσόστομο Μιχαηλίδη για τη προώθηση γκολκίπερ στη δεύτερη ομάδα μας.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να εμπιστευθεί δύο δικά της παιδιά, τα οποία όμως έχουν δώσει σαφή δείγματα της δουλειάς τους. Έτσι θα προχωρήσει ένα πρόγραμμα που ήταν στο μυαλό των ανθρώπων του κλαμπ εδώ και καιρό και τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ