Νέα Σαλαμίνα: Αξιολογεί προτάσεις από Ελλάδα ο Πουρσαϊτίδης

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων...

Δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρεται στην πιθανότητα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης να μην συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα, καθότι μεταξύ άλλων αξιολογεί προτάσεις και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, μετά την απόφαση της κυπριακής ομοσπονδίας για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων σε 14. Η διοίκηση της ομάδας επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους για τη μη συνέχιση της σεζόν. Πλέον, θα επικεντρωθούν στη νέα περίοδο, με τη μείωση του προϋπολογισμού να είναι αισθητή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας για να είναι βιώσιμη η επόμενη σεζόν θα πρέπει να υπάρξει μείωση 30%-35% του προϋπολογισμού», τονίζεται στη δημοσίευμα και ακολούθως αναφέρεται καταληκτικά:

«Στο μεταξύ το επόμενο κεφάλαιο που θα απασχολήσει άμεσα τη διοίκηση είναι αυτό του προπονητή, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Το πλάνο και το ύψος του μπάτζετ για ποδοσφαιριστές, ίσως να είναι αυτό που θα καθορίσει την απόφαση που θα λάβει ο Ελληνας τεχνικός, καθώς από πλευράς συλλόγου υπάρχει πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος όμως αποτελεί ερωτηματικό, καθώς εξετάζει προτάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την στιγμή που δεν πρόκειται για παρασκηνιακό δημοσίευμα διαφόρων ιστοσελίδων στην Ελλάδα, αλλά ρεπορτάζ από ένα αξιόπιστο θεωρητικά site, λαμβάνοντας υπόψη και τη μεγάλη εξέλιξη που έχει ο Πουρσαϊτίδης ως προπονητής, για όσους σκέπτονται με λογική, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αξιολογεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Εφόσον βέβαια, τον συμφέρει οικονομικά και έχει προοπτική να φτιάξει ακόμη καλύτερο όνομα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ