aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜωραϊτης: «Ξεσκόνισε» το ρεκόρ του Ντέμη μετά από 27 χρόνια και κόντρα στην... ΑΕΚ

Μωραϊτης: «Ξεσκόνισε» το ρεκόρ του Ντέμη μετά από 27 χρόνια και κόντρα στην… ΑΕΚ

Το γκολ του Παναγιώτη Μωραϊτη κόντρα στην ΑΕΚ Β’ ήταν ιδιαίτερο καθώς είναι κοντά να πιάσει το ρεκόρ του Ντέμη Νικολαΐδη με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Καμία φορά, η μοίρα του ποδοσφαίρου είναι τόσο δυνατή που κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει έναν παίκτη. Ο Παναγιώτης Μωραϊτης ζει κάτι τέτοιο καθώς έχει βαλθεί να στείλει τον Απόλλωνα Σμύρνη στα μεγάλα σαλόνια μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα το 2023 έχει μπει εντυπωσιακά για τον 26χρονο φορ, καθώς μόνο κόντρα στο Αιγάλεω δεν βρήκε δίχτυα (έληξε 0-0 το ματς). Από εκεί και πέρα, σε έξι παιχνίδια έχει καταφέρει να ματώσει τα δίχτυα σε όλα (!) και με συνολικά εννιά τέρματα, φέρνοντας στο προσκήνιο το ρεκόρ του Ντέμη Νικολαϊδη όταν εκείνος έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο παλαίμαχος εξτρέμ είχε σκοράρει σε επτά διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας από τον Γενάρη μέχρι τον Μάρτιο του 1996, κάτι το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ το ίδιο καλοκαίρι. Μετά από 27 χρόνια λοιπόν, κόντρα στην Ένωση (Β’ ομάδα), ο Μωραϊτης έφτασε τα έξι συνεχόμενα ματς που σκοράρει, αγγίζοντας την τρομερή επίδοση του Ντέμη όπως ανέφερε το «Soccerbase».

Συνολικά φέτος, σε 15 παιχνίδια, ο έμπειρος επιθετικός έφτασε τα 11 τέρματα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον σύλλογό του να επιστρέψει στη Superleague.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ