Μήνυμα Ιβάν Σαββίδη: «Είμαι περήφανος για όλους!»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως είναι περήφανος για όλους! Παράλληλα ζήτησε ψυχραιμία μέχρι τέλους για να διαφυλάξουν όσα έχουν... χτίσει μέχρι στιγμής.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της χθεσινής βραδιάς στο γήπεδο της Τούμπας, κάνοντας λόγο για υποδειγματική στήριξη των οπαδών και εξαιρετική δουλειά από όλο το τιμ.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ζητώντας ψυχραιμία και διαύγεια μέχρι τέλους προκειμένου κανείς να μην παρασυρθεί μακριά από το όνειρο.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα.

Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους. Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό!

Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης»

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ