aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜιλόγεβιτς: «Δεν παίζω για να παίζω, αλλά για να κερδίζω»

Μιλόγεβιτς: «Δεν παίζω για να παίζω, αλλά για να κερδίζω»

Το στίγμα του έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την πρώτη του κιόλας επίσημη συνέντευξη Τύπου, πριν από αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ. Ο νέος τεχνικός της Ένωσης τοποθετήθηκε ενόψει της αναμέτρησης με τη Βελέζ (22/7, 21:30) και απάντησε σε ερώτηση που αφορά το αγωνιστικό στιλ του.

«Κάθε τρόπος παιχνιδιού έχει ρίσκο, αν αρχίσει το build-up από πίσω ρισκάρουμε την πίεση του αντιπάλου. Αν παίξουμε με μεγάλες μπαλιές από πίσω είναι άλλη προσέγγιση του παιχνιδιού. Εγώ θέλω τους παίκτες μου να ξέρουν όλους τους τύπους γιατί κάθε ματς είναι ξεχωριστό και γιατί και εγώ είμαι ένας προπονητής που δεν παίζω για να παίζω αλλά για να κερδίζω», είπε ο Σέρβος τεχνικός σηματοδοτώντας την επιθυμία του για νίκη. «Τώρα με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό θα το δούμε. Αν το καλό αποτέλεσμα συνδυαστεί και με καλή μπάλα, αυτό είναι ιδανικό αλλά καμιά φορά τουλάχιστον σε αυτή τη φάση θέλουμε το καλό αποτέλεσμα και έχουμε χρόνο για να κάνουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας», συμπλήρωσε. Όσο για το αν θεωρεί ότι θα έχει πίστωση χρόνου μέχρι να παρουσιάσει την ΑΕΚ που οραματίζεται, ήταν και πάλι κατηγορηματικός: «Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Κάθε προπονητής πρέπει να ζήσει υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ το αγαπάω τόσο πολύ το ποδόσφαιρο και αυτές οι λίγες μέρες έχω δεθεί πάρα πολύ με τα παιδιά γιατί δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στην προπόνηση δίνουν τα πάντα. Θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο, να δώσω τα πάντα. Πίεση πάντα θα υπάρχει».

Για την αναμέτρηση με τη Βελέζ είπε: «Πρώτο επίσημο ματς αύριο, καμία σχέση με τα φιλικά κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μπαίνουμε σε αυτή την περίοδο με Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και δεν χρειάζεται να πω τι περιμένει ο κόσμος, τι περιμένει η ΑΕΚ. Αυτό που έχω ζητήσει από τα παιδιά με βάση τη δουλειά που έχουμε κάνει, είναι να το βγάλουμε στο γήπεδο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και στο Conference League όλοι προετοιμάζονται και ετοιμάζονται άρα Και εμείς πρέπει να το πάρουμε σοβαρά. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες είναι πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το παιχνίδι».

Τέλος, αναφερόμενος τους Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ που δεν έχουν πολλές προπονήσεις στα πόδια τους, δήλωσε: «Οι τρεις καινούργιοι παίκτες άρχισαν προπόνηση πριν από μερικές μέρες μαζί μας και προφανώς δεν είναι έτοιμοι. Για τους δύο που είναι πιο παλιοί παίκτες και ξέρουν την ομάδα, ο Βράνιες και ο Αραούχο, είναι κάπως διαφορετικά, αλλά ο Λε Ταλέκ είχε και μία ταλαιπωρία με τον κορωνοϊο. Θα μπουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος, σίγουρα θα μας βοηθήσουν αλλά ακόμα δεν μπορούν να θεωρηθούν έτοιμοι.

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος επεσήμανε: «Πέρσι ήταν μία πολύ άσχημη χρόνια για μας και έχουμε πει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να τα αφήσουμε πίσω μας. Φέτος έχει έρθει ένας προπονητής που θέλει να αλλάξουμε την τη φιλοσοφία μας να έχουμε κυρίαρχο ρόλο να παίζουμε από πίσω και αυτό πρέπει να κάνει η ΑΕΚ. Τα πρώτα παιχνίδια σίγουρα είανι πιο δύσκολα γιατί δεν έχουμε προλάβει ακόμα να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε, να βγάλουμε κάποιους αυτοματισμούς. Σίγουρα όμως πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και θέλουμε φέτος να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Αύριο θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι να δώσουμε τα πάντα. Είναι το πρώτο παιχνίδι, είναι σημαντικό, θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ