aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μίλησε με τον Κεϊτά ο Στραματσόνι

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι παρασκηνιακά ασχολείται και με άλλες υποθέσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Messangero», τις τελευταίες ώρες ο Ιταλός προπονητής επικοινώνησε με τον Σεϊντού Κεϊτά.

Ο 36χρονος αμυντικός χαφ αποδεσμεύεται στις 30 Ιουνίου και ανέμενε την απόφαση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρόμα. Ο Σπαλέτι φέρεται να προκρίνει την παραμονή του αρχηγού της Εθνικής Μάλι, ωστόσο η κατάσταση έχει περιπλεχθεί λόγω της εμπλοκής του Στραματσόνι.

Η προοπτική της φανέλας βασικού στον Παναθηναϊκό φέρεται να δελεάζει τον Σεϊντού Κεϊτά, σε αντίθεση με μία θέση στο ρόστερ της Ρόμα. Οπότε, ο Σπαλέτι πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, εάν θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στη Ρώμη.

Υπενθυμίζεται πως το ενδιαφέρον του Στραματσόνι για τον Σεϊντού Κεϊτα είχε αποκαλύψει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, όμως η υπόθεση δεν κρατήθηκε στη δημοσιότητα. Μάλλον ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατάφερε να κινηθεί μυστικά και να προσεγγίσει με σοβαρότητα τον 36χρονο χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ