aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, όμως εξαρχής το πρώτο όνομα που είχε ξεχωρίσει ήταν ο γνώριμος Μπάμπα Ράχμαν.

Οι Θεσσαλονικείς δεν εγκατέλειψαν ποτέ την περίπτωσή του Γκανέζου αμυντικού που πέρασε πέρσι από την ομάδα για ένα εξάμηνο ως δανεικός από την Τσέλσι και φέρεται πλέον να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ για την επιστροφή του.

Ο Μπάμπα δεν θα έμενε στην Τσέλσι παρά το γεγονός ότι έκανε προετοιμασία μαζί της και εξέτασε τις επιλογές που είχε στη διάθεση του. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν από την αρχή είναι ξεκάθαρος, αφού ήθελε να τον κρατήσει και για τη νέα σεζόν και πλέον είναι θέμα κάτι τέτοιο να γίνει πράξη.

ΠΑΟΚ και Τσέλσι συζητούν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή με σημαντική υποσημείωση πως αυτή τη φορά υφίσταται οψιόν αγοράς, ενώ ο Μπάμπα εφόσον πράγματι επιστρέψει στον Δικέφαλο του βορρά θα αποτελέσει μαζί με τον Αντρέ Βιεϊρίνια τις δυο επιλογές για τα αριστερά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ