aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μια ανάσα από Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Στην πρώτη του μεταγραφή είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 23χρονου Ισραηλινού επιθετικού, Όμρι Άλτμαν. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταβάλει το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ στη Χάποελ Τελ Αβίβ για να τον κάνει δικό του, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται εντός του επόμενου 48ωρου.

Ο Άλτμαν ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και σε αυτά της Φούλαμ. Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για να ακολουθήσουν οι Πετάχ Τίκβα και Χάποελ Τελ Αβίβ. Αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Γενάρη και πάλι για την απόκτησή του αλλά η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει τότε. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως τώρα ο Άλτμαν θα ντυθεί στα «πράσινα» και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βίκτορα Κλωναρίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ