aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜετά τη φιέστα αλλαγές στον Ολυμπιακό Πειραιώς: Εκκαθαρίσεις, ενίσχυση και ανανεώσεις

Μετά τη φιέστα αλλαγές στον Ολυμπιακό Πειραιώς: Εκκαθαρίσεις, ενίσχυση και ανανεώσεις

Ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει το Σάββατο, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, αλλά η επόμενη μέρα θα φέρει πολλές αλλαγές. Ο τρίτος σερί τίτλος αναμφίβολα συνιστά επιτυχία, όταν μάλιστα έρχεται με τόσο μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές, ωστόσο είναι προφανές πως ο πήχης είναι ψηλά από τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. Γι’ αυτό και η πρώτη είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι απαιτείται, προκειμένου οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» να απολαμβάνουν ξανά μια ομάδα που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποια ονόματα που θα απομακρυνθούν να προκαλέσουν έκπληξη, αφού εκτιμάται πως ορισμένοι έκλεισαν τον κύκλο τους. Φυσικά δεν θα συνεχίσουν και θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν με πώληση ή δανεισμό παίκτες που αποδείχτηκαν κατ’ επανάληψη ανεπαρκείς, όπως ο Χένρι Ονιεκούρου.

Από εκεί και πέρα, είναι ειλημμένη η απόφαση για σημαντική ενίσχυση του ρόστερ. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση δύο ακραίων μπακ, αριστερά και δεξιά, ενός κεντρικού χαφ και ενός ακραίου επιθετικού, αλλά πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, που θα εξαρτηθούν και από τις πιθανές αποχωρήσεις.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Μαροκινός μοιάζει πιο δύσκολη υπόθεση, η οποία παρά τη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό δεν έχει ακόμη κλείσει. Αντίθετα, η παραμονή του Γάλλου για έναν ακόμη χρόνο είναι στο χέρι των Πειραιωτών. Σε κάθε περίπτωση, αν οποιοσδήποτε από τους δύο ή και αμφότεροι αποχωρήσουν, θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για την αντικατάστασή τους.

Όσο για τον Πέδρο Μαρτίνς, που εσχάτως έχει αμφισβητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, αλλά είναι κι εκείνος υπό κρίση. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο ως το 2024, ωστόσο το αν θα το εξαντλήσει θα εξαρτηθεί από το πώς θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν η ομάδα, με πρώτη… αποστολή του την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ