aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜελισσανίδης: «Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ»

Μελισσανίδης: «Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ»

Τέλος στην παραφιλολογία περί πρόθεσής του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ έβαλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δήλωσή του στην Live Sport. Το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έκανε σαφές πως δεν έχει έρθει η ώρα να φύγει και εξέφρασε την πρόθεσή του να μείνει για να απολαύσει μετά το νταμπλ την «Ένωση» να ξεχωρίζει και στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο «τίγρης» προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση, ώστε η ΑΕΚ τη νέα σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατή, υπό την καθοδήγηση του Ματίας Αλμέιδα.

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης. Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομαδάρα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί», ανέφερε σε μήνυμά του στην Live Sport.

Κάπως έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να διαψεύσει όσους… προανήγγειλαν πως μετά την κατασκευή του γηπέδου και την κατάκτηση του νταμπλ θα ολοκλήρωνε τον κύκλο του στην ΑΕΚ. Όπως φαίνεται, παρά τα 72 του χρόνια, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει ακόμη όραμα και φιλοδοξίες για την «Ένωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ