aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε τις γνωστές απουσίες των Σοάρες και Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ

Με τις γνωστές απουσίες των Σοάρες και Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Ροντρίγκο Σοάρες και Ίνγκι Ίνγκασον συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το δεύτερο ματς κόντρα στη Ριέκα για τα play-offs του Europa Conference League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν εστιάσει τη δουλειά τους στον τομέα της τακτικής, αλλά και στις στατικές φάσεις.
Αναλυτικά:

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κροατία και να παίξει με την Ριέκα έναν τελικό για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του τις τελευταίες μέρες έχουν εστιάσει στο κομμάτι της τακτικής δουλεύοντας πάνω στο πλάνο που θα φέρει τη νίκη.Την Τρίτη (24.08) η προπόνηση είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την ανάπτυξη, την κυκλοφορία, αλλά και τις στατικές φάσεις.

Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.Την Τετάρτη (25.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση τα πρώτα 15? θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Στις 11:30 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των παικτών, ενώ στις 18:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει για τη Ριέκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ