aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε Πινέδα στα αριστερά η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Με Πινέδα στα αριστερά η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Ένα «ζόρικο» παιχνίδι περιμένει την ΑΕΚ αύριο στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλά πως απέναντι στην «ένωση» θα βρεθεί μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ήταν η πρώτη που κατάφερε να… λαχταρίσει τον «Δικέφαλο» στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αργεντινός τεχνικός έδειξε στη χθεσινή προπόνηση πως προσανατολίζεται να διατηρήσει τον Πινέδα στον ρόλο που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, από τη στιγμή που ο Γκατσίνοβιτς έμεινε εκτός.

Αυτό, παράλληλα, σημαίνει πως στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμάνσκι και ο Γιόνσον, κάτι που σημαίνει πως ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός θα είναι στα αριστερά της επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Άμραμπατ θα παίξει ως δεξί εξτρέμ και τη γραμμή κρούσης θα συμπληρώσουν φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο και ο Λιβάι Γκαρσία, για τον οποίο θα έρθουν αρκετοί κατάσκοποι για τον διεθνή φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ