aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε Παλάσιος και όλα τα νέα αποκτήματα η αποστολή του Παναθηναϊκού για Απόλλωνα Σμύρνης

Με Παλάσιος και όλα τα νέα αποκτήματα η αποστολή του Παναθηναϊκού για Απόλλωνα Σμύρνης

Με όλα του τα νέα όπλα, που πρόσθεσε στην τελευταία μεταγραφική περίοδο στη φαρέτρα του, θα κάνει πρεμιέρα στη νέα Super League Interwetten ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου (11/9, 20:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή, όπου το τέλος της βρήκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή.

Αυτή αποτελείται από συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή του τριφυλλιού να συμπεριλαμβάνει και τα επτά θερινά αποκτήματα της ομάδας του: Μπριόλι, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Κώτσιρας, Σαρλία, Παλάσιος και Βιτάλ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (11/9, 20:30) παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Super League 2021/22 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο, ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μπεκ και θεραπεία ο Χατζηγιαννάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σαρλία, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ