aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε Μαντσίνι αλλά χωρίς Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Με Μαντσίνι αλλά χωρίς Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να είναι και πάλι στην αποστολή του ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό παιχνίδι του στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε τον νεοαποκτηθέντα Αργεντινό στις επιλογές, ενώ εκτός έμεινε ο Βέρμπιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό και δεν προπονήθηκε κανονικά σήμερα. Αντίστοιχα, εκτός είναι και ο Μαγκνουσον ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε. Στην αποστολή είναι ο Σένκεφελντ που εξέτισε την τιμωρία του από την κόκκινη που είχε δεχθεί αλλά και ο Πούγγουρας που προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ