aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε αλλαγές κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Με ένα… μείγμα βασικών και αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών θα παρατάξει ο Πέντρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει έξι ή επτά φρέσκους παίκτες, σε σχέση με την πρόσφατη εμφατική νίκη με 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Εκτός αποστολής είναι ο Ρέαμπτσιουκ και ο Παπασταθόπουλος, οι οποίοι εκτίουν ποινές λόγω καρτών.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει θέση ο νεαρός Κίτσος, όπως είχε συμβεί και πριν από μία εβδομάδα με τον ΟΦΗ.

Στη διάθεση του Μαρτίνς έχει τεθεί ο Μανωλάς, όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να παίξουν στα στόπερ οι Μπα και Σισέ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Βρουσάι αντί του Λαλά. Ανάσες θα πάρει ο Εμβιλά, με τους Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ.

Ο Ζοάο Καρβάλιο θα παίξει πίσω από τον Ελ Αραμπί, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μασούρας και ένας εκ των Βαλμπουενά ή Ονιεκούρου.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να παίξει με τον Άρη, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν με τη χρησιμοποίησή του και το επόμενο ματς που μπορεί να αγωνιστεί είναι με τον Ολυμπιακό Β’ που παίζει την Τετάρτη εκτός έδρας με Πανσερραϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ