aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε 26 παίκτες και… άπαντες μέσα στην αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία

Με 26 παίκτες και… άπαντες μέσα στην αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο, αναζητά ο Ολυμπιακός στη Λαμία, αλλά και να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 2-1 επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με 26 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβάνοντας άπαντες σε αυτή. Μέσα είναι και ο Εμβιλά που έχει ενοχλήσεις, όπως και ο Μασούρας, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τρεις τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ