aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε 22 παίκτες και… πάνοπλος στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Με 22 παίκτες και… πάνοπλος στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο (18/9) παιχνίδι στα Ιωάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Στο πρόγραμμα των «πράσινων» συμμετείχαν άπαντες πλην των Δημήτρη Κουρμπέλη, Μπαρτ Σένκεφελντ και Σιδερά που ακολούθησαν θεραπεία και του Ούφε Μπεκ που έκανε ατομικό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού», η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ