Ματς υψηλού κινδύνου κόντρα στη Ντιναμό

Υψηλού κινδύνου χαρακτηρίστηκε από την UEFA το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «NSK Olimpiyskiy» του Κιέβου κόντρα στη Ντιναμό, στο πλαίσιο των ρεβάνς της φάση των «32» του Europa League. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της δίνει λεπτομερείς οδηγίες για όλα όσα θα πρέπει να αποφύγουν οι φίλοι της ομάδας στο Κίεβο.

Κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές αρχές της Ουκρανίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους οπαδούς της για το σημείο συνάντησης, συνιστά την αποφυγή χρήσης μέσων μαζικής μεταφοράς, τις πολιτικές συζητήσεις, τη χρήση στοιχείων ένδυσης της ομάδας, κομμουνιστικών συμβόλων ή σημαίας της Ρωσίας!

Περίπου 450 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο Κίεβο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας τους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Κατόπιν διαβουλεύσεων με τις αστυνομικές αρχές της Ουκρανίας, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Με βάση τις πληροφορίες και την αξιολόγηση κινδύνου, η αναμέτρηση δηλώνεται ως ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (HIGH RISK). Συνιστούμε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αποφύγουν τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, ιδίως την ημέρα της αναμέτρησης. Προτείνεται εντόνως η χρήση ταξί.

Για λόγους ασφαλείας, η Αστυνομία θα ορίσει ως σημείο συνάντησης το Police Sadik. Το σημείο συνάντησης θα είναι ανοικτό από τις 19:30.  Συνιστάται ιδιαιτέρως στα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με ταξί. Η αστυνομία θα συνοδεύσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο (τομέας φιλοξενούμενων).

Η πρόσβαση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσω των Νότιων Θυρών (South Gates). Εάν κάποιος επιθυμεί να μεταβεί στη Νότια Θύρα με ταξί, ο τελικός του προορισμός πρέπει να είναι η οδός Dilova, 5B (οφθαλμολογική κλινική Eximer).

Δεν είναι εφικτή η επικύρωση εισιτηρίων για τον Τομέα 3 (τομέας για φιλοξενούμενους) από άλλες θύρες (Βόρειες 1, 2, και Δυτικές 1,2,3,4,5) και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή ανάγκη, επικοινωνήστε με τα στελέχη της DIALOGUE POLICE (αστυνομικοί με μπλε μπουφάν). Οι Πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την ώρα έναρξης.

Ο έλεγχος ασφαλείας για τους φιλάθλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί από τους υπαλλήλους πριν τις περιστροφικές θύρες (τουρνικέ). Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, οι φίλαθλοι θα επικυρώνουν το εισιτήριό τους στα τουρνικέ. Θα εφαρμοστεί η διαδικασία «καθυστερημένης εξόδου» (hold back). Η διάρκεια της παραμονής στις κερκίδες μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί από τον Αστυνομικό Διοικητή με βάση την αξιολόγηση κινδύνου. Θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Για λόγους ασφαλείας, οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στην πόλη (ξενοδοχεία) με λεωφορεία. Είναι σημαντικό να ενημερώσουν, κατά τη διάρκεια τη αναμέτρησης, τα στελέχη της DIALOGUE POLICE για τα ονόματα των ξενοδοχείων τους.

ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ

  1. Συζητήσεις πολιτικής φύσης, ιδίως σχετικά με τον πόλεμο στην Ανατολική Ουκρανία.
  2. Η χρήση της σημαίας ή άλλων συμβόλων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  3. Η χρήση στοιχείων ένδυσης και άλλων αξεσουάρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθόσον οι φίλαθλοι βρίσκονται στο δρόμο.
  4. Σημαίες και άλλα σύμβολα της ΕΣΣΔ καθόσον βρίσκονται στο δρόμο.
  5. Στοιχεία ένδυσης και σύμβολα της Σπαρτάκ Μόσχας καθόσον βρίσκονται στο δρόμο.
  6. Κομμουνιστικά σύμβολα».
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ