aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ματιές» και επαφές του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον δεξιό μπακ Ροντινέι

«Ματιές» και επαφές του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον δεξιό μπακ Ροντινέι

Ο 30χρονος διεθνής δεξιός μπακ έχει τεθεί επί τάπητος στον Ολυμπιακό. Θεωρείται από τους τοπ μπακ της χώρας και μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο, έχοντας ήδη μεγάλη ζήτηση.

Ο Ροντινέι φέτος είχε 46 αγώνες με 6 ασίστ. Έχει πάρει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Βραζιλίας και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες και ήταν στην προεπιλογή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ.

Το όνομά του δεν έχει πέσει απλά στο τραπέζι (και ενώ τον εκπροσωπεί ο agent του Ραφίνια, άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού). Απασχολεί αρκετά σοβαρά τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείονται εξελίξεις καθώς έχουν γίνει επαφές για την απόκτησή του παρότι ο Ροντινέι δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Βραζιλίας.

Την ίδια ώρα ο Μαντσίνι εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό. Πέραν του έμπειρου μεσοεπιθετικού βέβαια ο Ολυμπιακός κινείται για έναν ή δύο ακραίους μπακ, έναν στόπερ και ενδεχομένως και ένας ακόμα εξτρέμ με δυνατότητα να παίζει φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ