aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜατ με ανατροπή στο Αγρίνιο η Λαμία και προβάδισμα για παραμονή!

Ματ με ανατροπή στο Αγρίνιο η Λαμία και προβάδισμα για παραμονή!

Πέρασε από το Αγρίνιο (1-3) και έκανε το 2/2 στα playouts η Λαμία! Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε πίσω στο σκορ στο 55’, με γκολ του Λιάβα, αλλά με δύο γκολ σε δύο λεπτά από τους Μεδίνα (66’) και Μαρτίνεθ (67’) και ένα ακόμη του δεύτερου στο 940’+4′, έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από την έδρα του Παναιτωλικού.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξει το σκορ. Στα 40’’, Ο Χουάνπι έκανε ωραία κίνηση και βρήκε με ωραία πάσα τον Κολοβό, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει από πολύ κοντά τον Γκαραβέλη.

Στο 8’, μετά από μακρινό γέμισμα, ο Σενγκέλια πέρασε με ωραία ντρίμπλα εν κινήσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να διώχνει έγκαιρα και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα, Ο Σενγκέλια βρήκε χώρο έξω από την περιοχή της Λαμίας και έκανε ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Γκαραβέλης έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Αγρινιώτες είχαν ακόμη μία καλή στιγμή στο 15ο λεπτό. Ο Μάρτενσον βρήκε άπλετο χώρο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε ελάχιστα πορεία, αλλά ο γκολκίπερ των Φθιωτών ήταν σωστά τοποθετημένος και απομάκρυνε.

Στο 22’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή και για τη Λαμία. Ο Μεδίνα έκανε ωραία ενέργεια και βρήκε τον Βέργο, εκείνος έκανε ωραία σέντρα για τον Μαρτίνεθ, ο Ισπανός σούταρε στην κίνηση, με τον Ανέστη να μπλοκάρει σταθερά.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, μετά το εντυπωσιακό από άποψη ρυθμού πρώτο 25λεπτο, με την τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος να ανήκει στον Παναιτωλικό, αλλά το σουτ του Κολοβού στο 43’ να περνά πολύ πάνω από την εστία του Γκαραβέλη.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ, με τον Παναιτωλικό να μην καταφέρνει να πετύχει γκολ σε 11ο συνεχόμενο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεών του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος, ήρθε στο 50ό λεπτό. Ο Κολοβός έκανε την κίνηση από τα αριστερά και σέντραρε για τον Καρέλη, με πλασέ εν κινήσει που επιχείρησε ο επιθετικός των Αγρινιωτών να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Γκαραβέλη.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Λιάβας συνεργάστηκε πανέμορφα με τον Καρέλη, με τον Έλληνα αμυντικό να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, την μπάλα να κοντράρει στο Σιμόν και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαραβέλη, για το 1-0!

Ωστόσο, η Λαμία κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να φέρει… τούμπα το παιχνίδι! Στο 66’, Ο Σιμόν έκανε πανέμορφη διαγώνια σέντρα από τα δεξιά, ο Μεδίνα μπήκε στην πορεία της μπάλας και με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Αμπάντα πρόλαβε την μπάλα και έκανε μία πανέξυπνη σέντρα προς την περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Μαρτίνεθ να πλασάρει στην κίνηση τον Ανέστη, για το 2-1!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λαμία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να μην απειληθεί καθόλου από τον Παναιτωλικό, παρότι ο Γιάννης Αναστασίου ανακάτεψε την… τράπουλα, προκειμένου να βρει η ομάδα του γκολ της ισοφάρισης.

Μάλιστα, στο 90’+4′, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ, κλειδώνοντας τη νίκη. Ο Τσούκαλος βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Μαρτίνεθ, εκείνος βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ανέστη και με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-1, κλειδώνοντας το «διπλό» των Φθιωτών! Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφυγε με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα από το Αγρίνιο, κάνοντας το 2/2 στα playouts.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ