aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜασούρας: «Να σκύψουμε το κεφάλι για να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες»

Μασούρας: «Να σκύψουμε το κεφάλι για να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες»

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Φενέρ, επικρατώντας με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γιώργος Μασούρας ο οποίος στο ματς μοίρασε μια ασίστ και σκόραρε δυο γκολ, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Για την παράδοσή του στην Κωνσταντινούπολη:

«Θεωρώ ότι είναι συγκυριακό. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι ανασταλτικά, με αλληλοκαλύψεις από όλα τα παιδιά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο, να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία. Το καταφέραμε στο 100%. Είναι κάποιες μέρες που βγαίνουν όλα. Στόχος είναι η 1η θέση ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να μείνει πρώτος:

«Τίποτα δεν έχει κριθεί, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εκεί που βρίσκεσαι πρώτος, μπορεί να βρεθείς τρίτος. Έχουμε κάνει μεγάλο βήμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε από τη στιγμή που έχουμε κάνει τόσο καλή δουλειά σε δύο παιχνίδια. Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή την προσπάθεια».

Για το αν το 0-3 είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της ομάδας:

«Η ομάδα αυτή έχει τεράστια ιστορία. Αν είμαστε ένα λιθαράκι στην ιστορία αυτής της ομάδας είμαι πολύ χαρούμενος. Το να κερδίζεις με τόσο ευρύ σκορ σε μια τόσο δύσκολη έδρα… Να σκύψουμε το κεφάλι για να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για αυτόν τον σύλλογο, γιατί πραγματικά το αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ