aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Ξέρουμε τις ηγετικές ικανότητες του Μανωλά, γνωρίζει τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Μαρτίνς: «Ξέρουμε τις ηγετικές ικανότητες του Μανωλά, γνωρίζει τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς υποδέχεται την Κυριακή (19/12, 15:00) τη Λαμία για τη 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του παιχνιδιού αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά και στις ηγετικές ικανότητές του.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για τον Μανωλά: «Περιμένουμε ό,τι αξίζει. Ξέρουμε τι αξίζει, ξέρουμε τις ηγετικές του ικανότητες και την προσωπικότητα του. Ξέρει ποια είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, είναι ένας παίκτης που έχει περάσει από εδώ. Ελπίζουμε το δεύτερο πέρασμα να είναι το ίδιο ευτυχές. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχουμε καταφέρει να ενσωματώσουμε Έλληνες στην ομάδα, η οποία γνωρίζουν την φιλοσοφία και την κουλτούρα. Σημαντικός παίκτης για εμάς, θα μας βοηθήσει με την προσωπικότητά του. Στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε Έλληνες ποδοσφαιριστές, έχουμε και την ομάδα Β’ που μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε 10 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το τι δώρα περιμένει από τον Άγιο Βασίλη και τις μεταγραφές: «Να κερδίσουμε τους δύο επόμενους αγώνες, αυτά θα ήταν δύο καλά δώρα. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα που έχω. Υπάρχει ποιότητα και προσωπικότητα, ακόμη και στις κακές μέρες έχουμε παίκτες που προσφέρουν ό,τι έχουν για την ομάδα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αγοράσεις, τις δύσκολες στιγμές είναι το σημαντικό να έχεις παίκτες να στηριχτείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ