aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜάρτινς: «Μου αρέσει η ομάδα, δεν είναι καιρός για τακτική»

Μάρτινς: «Μου αρέσει η ομάδα, δεν είναι καιρός για τακτική»

Τα συμπεράσματά του από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ ανέλυσε ο Πέδρο Μαρτίς, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του Κώστα Φορτούνη και στην παρουσία του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποια είναι τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι;
«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ενδιαφέρον. Στο δεύτερο επειδή κάναμε αλλαγές και λόγω του καιρό το παιχνίδι χάλασε λίγο. Ωστόσο, η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη του τη διάρκεια. Κρατάω αυτή την θετική εικόνα των παικτών στο συγκεκριμένο κομμάτι της προετοιμασίας. Μου αρέσει πως είναι η ομάδα. Δουλεύουμε τη φυσική κατάσταση και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δουλέψατε κάποιες συγκεκριμένες τακτικές που θα δούμε φέτος στον Ολυμπιακό;
«Δουλεύουμε τα συστήματα που θα παίξουμε μέσα στη χρονιά. Στα πρώτα παιχνίδια στη προετοιμασία δουλεύεις όμως περισσότερο τη φυσική κατάσταση. Δεν είναι καιρός τώρα για τη τακτική. Έχουμε καιρό μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια αλλά σίγουρα τότε θα είμαστε έτοιμοι και τακτικά. Εστιάζουμε αυτή τη στιγμή στη φυσική κατάσταση».

Πώς θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Φορτούνη το αγωνιστικό και μεταγραφικό κομμάτι;
«Στο πλάνο της τακτικής δεν θα αλλάξουν πολλά. Σίγουρα ήταν ένα άσχημο νέο διότι θα τον χάσουμε για έξι μήνες αλλά εμείς πιστεύουμε σε αυτόν και ότι θα γίνει καλά όταν επιστρέψει. Θα αποτελέσει μεταγραφή τον Γενάρη, όταν επιστρέψει».

Δώσατε πολλά μπράβο στον Μάρκοβιτς. Τι σας άρεσε σήμερα στη παρουσία του;
«Οι εμφανίσεις του είναι πολύ θετικές από την στιγμή της επιστροφής του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Φαίνεται πως έχει έρθει για να κρατήσει μια θέση στο ρόστερ. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ