aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς για το νέο συμβόλαιο Ελ Αραμπί: «Θα ήταν πολύ όμορφο να συμβεί»

Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο Ελ Αραμπί: «Θα ήταν πολύ όμορφο να συμβεί»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε και στο θέμα του νέου συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί: «Θα ήταν πολύ όμορφο, εάν συνέβαινε αυτό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα μας. Τα νούμερα και η στατιστική του μιλάνε από μόνα τους. Εάν συνέβαινε, θα σήμαινε ότι θα είχαμε στην ομάδα μας διαθέσιμο έναν πάρα πολύ ποιοτικό παίκτη, με απίστευτες ικανότητες. Με καταπληκτική στατιστική, που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα».

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Το έχουμε αφήσει πίσω. Είναι κάτι, όμως, που πρέπει να μας γίνει μάθημα. Τα πρώτα 15 λεπτά δεν ήταν καλά για εμάς. Όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Να δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, πρέπει να προχωράς παρακάτω και να μένουν πίσω, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε είναι αρνητικό. Το χθεσινό (Τετάρτη), όμως, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα».

Το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα, που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της. Συνηθίζουμε να δίνουν περισσότερη σημασία στα ντέρμπι, αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια που θα πρέπει κάποιος να προσέχει. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα. Εχει χάσει μόλις μια φορά, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα είναι σημαντικό. Οποιος κερδίζει σε αυτές τις έδρες έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ