aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρσιάλ: Δεν θέλει να παίζει άλλο με την Γιουνάιτεντ και ζητάει απεγνωσμένα να φύγει

Μαρσιάλ: Δεν θέλει να παίζει άλλο με την Γιουνάιτεντ και ζητάει απεγνωσμένα να φύγει

Η Άστον Βίλα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα κι έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «χωριάτες», ισοφάρισε σε 2-2 και κατέκτησε με σπουδαίο τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Γιουνάιτεντ είχε στον πάγκο της δύο τερματοφύλακες και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Άντονι Μαρσιάλ δεν ήθελε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του για το εν λόγω παιχνίδι.

«Δεν ήθελε να είναι στην ομάδα. Κανονικά θα ήταν αλλά ο ίδιος δεν ήθελε», ήταν το σχόλιο του Ράνγκνικ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που απουσίαζε Μαρσιάλ από την αποστολή.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι δυσαρεστημένος με τη ζωή στο «Ολντ Τράφορντ» και θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Premier League στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποια ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ