aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία»

Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία»

Επίσης, αναφέρθηκε στην κριτική που έχει σημειωθεί εσχάτως από τους φίλους της ομάδας, επισημαίνοντας ότι αυτή η νίκη απέδειξε ότι δεν πρέπει να βιάζονται. Ενώ, έστρεψε την προσοχή στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30).

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κάμερα της Cosmote TV:
«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες. Όπως είπα και μέσα στα αποδυτήρια ”Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία”. Ευχαριστούμε τους παίκτες μας και το προπονητικό τιμ για αυτήν την τεράστια επιτυχία. Θα τη θυμόμαστε για χρόνια.

Όμως, οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα. Την Κυριακή έχουμε σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Αυτό πρέπει να το βλέπουν κι ορισμένοι φίλοι μας. Αυτή η ομάδα αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες, προπονητή κι από μια διοίκηση, η οποία είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα και λύνει όλα τα προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους Έλληνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ