aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEMarca: «Καταρχήν συμφωνία ΠΑΟΚ-Μαγιόρκα για Σάστρε»!

Marca: «Καταρχήν συμφωνία ΠΑΟΚ-Μαγιόρκα για Σάστρε»!

Μόνο να οριστικοποιηθεί η ημέρα άφιξης του Γιόαν Σάστρε στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως απομένει, με τη Marca να επιβεβαιώνει όσα μετέφερε νωρίτερα στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, γράφοντας πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μαγιόρκα για τον 24χρονο δεξιό μπακ!

Το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως ο Σάστρε θα είναι ο τρίτος παίκτης, που θα φύγει τον Ιανουάριο από τη Μαγιόρκα μετά τους Λάγκο Τζούνιορ και Αλέιξ Φέμπας, οι οποίοι επίσης αποχώρησαν με δανεισμό, καθώς ο ίδιος Ισπανός αμυντικός είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου, αναζητώντας μια νέα προοπτική στο εξωτερικό.

Μάλιστα, στο δημοσίευμά τονίζεται πως στον δανεισμό του παίκτη στον ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί κανονικά οψιόν αγοράς, ώστε όταν λήξει ο δανεισμός του το καλοκαίρι, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος να έχουν την δυνατότητα, εφόσον έχουν μείνει ευχαριστημένοι, να κινηθούν για την απόκτησή του με αγορά.
Αξίζει να θυμίζουμε πως ο 24χρονος, παρότι πέρυσι είχε μία «γεμάτη» σεζόν με 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ, φέτος έχει παίξει μόνο σε 9 ματς στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας, με τα περισσότερα από αυτά να είναι ως αλλαγή.

Να σημειωθεί, δε, ότι το 2018, όταν η Μαγιόρκα εξασφάλισε την άνοδο της στην Primera Division, o Σάστρε ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της, σε ηλικία 21 ετών. Όπως είχε αναφέρει εκείνο το καλοκαίρι η καταλανική Sport (και όχι μόνο), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε βάλει στη λίστα του ενδιαφέροντος της, ενώ τον παρακολουθήσαν και Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γινόταν για λόγος και για ενδιαφέρον από Γερμανία, από ομάδες όπως το Αμβούργο και η Γκλάντμπαχ, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν προχώρησε σε κάτι πιο ουσιαστικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ