aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜάντζιος: «Πρέπει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, ο δρόμος είναι μεγάλος»

Μάντζιος: «Πρέπει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, ο δρόμος είναι μεγάλος»

Άρης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο «Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να εμφανίζεται αισιόδοξος, ωστόσο, για τη συνέχεια των «κίτρινων», τονίζοντας πως «η ομάδα έχει πλάνο και οργάνωση στο παιχνίδι της».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA: «Νομίζω ότι τα πρώτα δέκα λεπτά μπήκαμε νωθρά, από εκεί και πέρα βρήκαμε τον ρυθμό μας, και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, είχαμε καλή ανάπτυξη ορθολογική. Ξέραμε ότι ήταν μια ομάδα που θα απλωθεί, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε φάσεις δεν κάναμε το γκολ. Η προσπάθεια έγινε. Οι πρεμιέρες έχουν άγχος ο δρόμος είναι μεγάλος. Δεν βάλαμε γκολ, προχωράμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Άρης στο παιχνίδι του: «Να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, ο δρόμος είναι μεγάλος. Η ομάδα έχει πλάνο και οργάνωση στο παιχνίδι της και αυτοματισμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ