aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜάντζιος: «Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε»

Μάντζιος: «Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε»

Τις σκέψεις του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αστάνα, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Conference League, ανέλυσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε πως άπαντες περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι (Πέμπτη 22/7, 16:00 – «Astana Arena»), ότι έχει ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα και τόνισε ότι οι μεταγραφές είναι ένα κεφάλαιο που θα τον απασχολήσει μετά τον αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Μάντζιος δήλωσε: «Προετοιμαστήκαμε από την πρώτη μέρα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα γι’ αυτόν είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας που, ίσως, παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού». Και προσέθεσε για το κλίμα στο στρατόπεδο των «κίτρινων»: «Δεν υπάρχει άγχος. Προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάνουμε τόσο καιρό. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε».

Αναφορικά με το αν έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει, ο 52χρονος τεχνικός επεσήμανε: «Γνωρίζετε ότι σε κάποιες θέσεις δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές. Έχουμε ένα κενό ακόμα, θα αποφασίσουμε αύριο. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

Μιλώντας για την Αστάνα, ο Μάντζιος σχολίασε: «Είναι μια καλή ομάδα, με αγωνιστικό ρυθμό. Έχει επιθετικές αρετές, γίνεται επικίνδυνη από το κέντρο και μπροστά, αλλά απ’ ό,τι έχουμε δει, δέχεται και εύκολα γκολ. Έχουμε πάρει πολλά δείγματα από την Αστάνα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Κλείνοντας, μίλησε για το γεγονός πως δεν θα υπάρχει κόσμος στην «Astana Arena»: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι δεν θα έχουν υποστήριξη οι παίκτες της Αστάνα. Ο κόσμος του Άρη δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα και αναμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας την άλλη εβδομάδα. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θετικό έρθει, είναι στα συν. Όμως τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό που αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ντένις κάτω από τα δοκάρια, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιόχαν Μπεναλουάν, Γιώργο Δεληζήση και Κρίστιαν Γκάνεα τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο και Φακούντο Μπερτόγλιο στα χαφ, με τους Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία και Ντάνιελ Μαντσίνι να εναλλάσσονται συνεχώς μπροστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ