aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜανωλάς: «Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό, δεν ήταν θέμα χρημάτων»

Μανωλάς: «Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό, δεν ήταν θέμα χρημάτων»

Το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό, θέλησε να πει ο Κώστας Μανωλάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Ο 31χρονος στόπερ, που εδώ και λίγες ώρες είναι ποδοσφαιριστής της Σάρτζα, ευχαρίστησε τα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το… λιμάνι, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι κατάλαβε και ένιωσε ότι δεν ήταν αναγκαίος στην ομάδα.

Το post του Κώστα Μανωλά
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ